Interiorul nostru este reprezentat de suflet, interiorul casei este reprezentat de stilul si designul locuintei. Casa este locul unde ne desfasuram principalele activitati. Pentru unii din noi, casa este doar un spatiu util unde dormim, mancam, ne spalam, ne imbracam sau ne crestem copiii, dar in esenta casa este imaginea noastra, este interiorul nostru adus in exterior. De aceea, trebuie sa incercam sa ne facem locuinta cat mai primitoare, cat mai originala, mai frumoasa, mai confortabila si mai functionala. Ca sa ne simtim bine in casa noastra trebuie ca ea sa ne reprezinte. Sa fie vesela, sa fie eleganta, sa creeze invidii, sa fie nonconformista... De aceea 4interior nu se refera doar la interiorul locuintei, ci la interiorul nostru, care are nevoie de toata atentia.

Diana, 4 interior

marți, 14 februarie 2012

Servicii post cumparare in HomeDeco

Mediul concurential ne obliga sa gandim metode de a ne pastra si de a ne multumi clientii. Saptamana trecuta am auzit depre curieri care livreaza si despacheteaza produsele de lux cu manusi albe, pentru a crea senzatia, pe buna dreptate, ca produsul achizitionat este o bijuterie, ca pretiozitatea sa nu are margini... M-am intrebat cum pot  eu oare, magazin online cu decoratiuni interioare sa ofer servicii care sa aduca mai multa satisfactie  clientilor mei.


Lenjerie pat de lux, din bumbac egiptean - Valeron

Gata, stiu! Vom merge sa facem patul! Cum ar fi sa comanzi o lenjerie de pat si sa iti apara la usa o persoana foarte amabila, care sa intre in casa.. cu zambetul pe buze.. si care cu miscari de expert, sa iti aseze cearsaful, sa aiba grija sa intre bine sub saltea, sa-l netezeasca si sa aseze frumos pernele si pilota in fetele lor. Ce ar mai trebui? ... o bomboana pe pat... apoi un soptit .. Somn Usor...


Niciun comentariu: