Interiorul nostru este reprezentat de suflet, interiorul casei este reprezentat de stilul si designul locuintei. Casa este locul unde ne desfasuram principalele activitati. Pentru unii din noi, casa este doar un spatiu util unde dormim, mancam, ne spalam, ne imbracam sau ne crestem copiii, dar in esenta casa este imaginea noastra, este interiorul nostru adus in exterior. De aceea, trebuie sa incercam sa ne facem locuinta cat mai primitoare, cat mai originala, mai frumoasa, mai confortabila si mai functionala. Ca sa ne simtim bine in casa noastra trebuie ca ea sa ne reprezinte. Sa fie vesela, sa fie eleganta, sa creeze invidii, sa fie nonconformista... De aceea 4interior nu se refera doar la interiorul locuintei, ci la interiorul nostru, care are nevoie de toata atentia.

Diana, 4 interior

vineri, 3 februarie 2012

Contrast gri portocaliu 

Gri sau cenușiu este o culoare neutră, echilibrată. Se potrivește cu aproape orice culoare și cu orice registru de la cald la rece. Nu prea aveți cum să greșiți dacă o folosiți în amenajări, deoarece reprezintă o adevarată "ancoră" pentru celelalte culori prin puterea ei de a le pune în valoare. Este foarte întâlnită (e suficient să observăm numărul de mașini gri metalizat), totuși nimeni nu afirmă vreodată că este culoarea preferată.



Amenajare baie gri 


În plan sociologic gri poate fi culoarea individului
singuratic, conservator. La polul opus, triburile indiene o asociază cu prietenia. Pe plan psihologic, această culoare simbolizează siguranță, maturitate și independență. Denotă responsabilitate și de aici și simt practic. Observați că și părul grizonat conferă un aer matur și elegant, inspirând respect.

Niciun comentariu: