Interiorul nostru este reprezentat de suflet, interiorul casei este reprezentat de stilul si designul locuintei. Casa este locul unde ne desfasuram principalele activitati. Pentru unii din noi, casa este doar un spatiu util unde dormim, mancam, ne spalam, ne imbracam sau ne crestem copiii, dar in esenta casa este imaginea noastra, este interiorul nostru adus in exterior. De aceea, trebuie sa incercam sa ne facem locuinta cat mai primitoare, cat mai originala, mai frumoasa, mai confortabila si mai functionala. Ca sa ne simtim bine in casa noastra trebuie ca ea sa ne reprezinte. Sa fie vesela, sa fie eleganta, sa creeze invidii, sa fie nonconformista... De aceea 4interior nu se refera doar la interiorul locuintei, ci la interiorul nostru, care are nevoie de toata atentia.

Diana, 4 interior

vineri, 3 februarie 2012

Pregatiri de Valentine's Day

Decoratiune petale ziua indragostitilor 

Luna februarie este luna îndrăgostiţilor, avem Valentine’s Day pe 14 şi autohtonul Dragobete pe 24. Dacă încă nu ţi-ai făcut niciun plan pentru această perioadă încărcată de magie şi fluturaşi în stomac, noi îţi dăm o mâna de ajutor şi îţi propunem să-i pregăteşti persoanei speciale o cină romatică. Iată mai jos câteva sfaturi despre cum să creezi o atmosfera cu totul şi cu totul specială pentru o seara în doi. 

1) Florile – sunt un “must”

2) Lumânările – atunci când plănuieşti o cină romantică în doi, fă-ţi mai mult timp pentru un aranjament special al mesei şi al camerei.

Decoratiune lumanari ziua indragostitilor
3) Detalii bine gândite – la aranjamentul mesei, puteţi utiliza în locul inelelor pentru şerveţele, panglici pe care puteţi chiar scrie şi un mesaj pentru partenerul dumneavoastră.

4) Culoare – roşu nu este singura culoare pe care o puteţi utiliza pentru a vă exprima dragostea. 

5) Nu uita de dormitor – acolo se va încheia probabil seara! 
  
Colaj ziua indragostitilor 
6) Felicitare – colaj. V-aţi întrebat vreodată ce s-a întâmplat cu felicitările pe care le-aţi primit de-a lungul anilor?
Citeste mai mult






 
Te simţi inspirat? Intră în magazinul nostru on line shop.4interior.ro pentru a da viaţă ideilor tale!

Niciun comentariu: