Interiorul nostru este reprezentat de suflet, interiorul casei este reprezentat de stilul si designul locuintei. Casa este locul unde ne desfasuram principalele activitati. Pentru unii din noi, casa este doar un spatiu util unde dormim, mancam, ne spalam, ne imbracam sau ne crestem copiii, dar in esenta casa este imaginea noastra, este interiorul nostru adus in exterior. De aceea, trebuie sa incercam sa ne facem locuinta cat mai primitoare, cat mai originala, mai frumoasa, mai confortabila si mai functionala. Ca sa ne simtim bine in casa noastra trebuie ca ea sa ne reprezinte. Sa fie vesela, sa fie eleganta, sa creeze invidii, sa fie nonconformista... De aceea 4interior nu se refera doar la interiorul locuintei, ci la interiorul nostru, care are nevoie de toata atentia.

Diana, 4 interior

duminică, 10 martie 2013

Fetes de Tissus – perdele si draperii pictate manual


Colectia Fetes de Tissus iti sta la dispozitie cu o gama larga de modele lucrate impecabil, asternute pe suport din in, bumbac, matase, organza sau satin. Diafane si usoare, perdelele si draperiile Fetes de Tissus desavarsesc decorul caminului tau cu motive florale deosebite si culori vibrand in bataia soarelui.

Secretul nostru? Talentul si priceperea, materialele fine si imaginatia debordanta a echipei Fetes de Tissus. Rezultatul? Desavarsit, asa cum poti vedea in filmuletele de mai jos. 



 



 


Cum se realizeaza o draperie sau perde?

In cazul in care nu iti place niciuna din tematicile create pana acum de artistii Fetes de Tissus, ne face placere sa realizam un model inspirat din stilul tau de viata, potrivit casei tale.


 draperii si perdele pictate manual, Fetes des Tissus draperii si perdele pictate manual, Fetes des Tissus
 draperii si perdele pictate manual, Fetes des Tissus draperii si perdele pictatate manual Fetes des Tissus



Apoi alegem impreuna tesatura potrivita (textura si culoarea). De asemenea, iti propunem dintr-o paleta larga de culori, captuseala care va da eleganta draperiei tale. Folosim materiale de calitate din fibre naturale.


In functie de dimensiunile ferestrelor / peretilor si a tipului de sistem de prindere vom alege dimensiunile draperiilor / perdelelor.


In functie de preferintele tale si a culorilor existente in casa ta, vei alege cromatica picturii. Stabilim impreuna suprafata pictata pe  perdea/draperie, astfel incat camera sa fie pusa in valoare.


Modelele nu creeaza pattern-uri, nu se repeta, ci realizeaza un decor unic. Vopseaua  folosita este rezistenta  la curatare si permite o intretinere usoara, nu se deterioreaza, rezista in timp si nu contine solventi.


Vino sa alegi modelele din magazinul online www.4interior.ro

Niciun comentariu: