Interiorul nostru este reprezentat de suflet, interiorul casei este reprezentat de stilul si designul locuintei. Casa este locul unde ne desfasuram principalele activitati. Pentru unii din noi, casa este doar un spatiu util unde dormim, mancam, ne spalam, ne imbracam sau ne crestem copiii, dar in esenta casa este imaginea noastra, este interiorul nostru adus in exterior. De aceea, trebuie sa incercam sa ne facem locuinta cat mai primitoare, cat mai originala, mai frumoasa, mai confortabila si mai functionala. Ca sa ne simtim bine in casa noastra trebuie ca ea sa ne reprezinte. Sa fie vesela, sa fie eleganta, sa creeze invidii, sa fie nonconformista... De aceea 4interior nu se refera doar la interiorul locuintei, ci la interiorul nostru, care are nevoie de toata atentia.

Diana, 4 interior

vineri, 1 februarie 2013


Hai se ne inveselim si sa iubim! E vremea pentru declaratii de dragoste in inima Parisului. Acorda putin timp decorarii spatiului tau preferat si vei vedea cum rotocoalele iubirii isi vor face simtita prezenta. Cu sunet de viori, atmosfera Parisului isi face simtita prezenta in dormitorul tau, prin lenjerii de pat, mobilier vintage, corpuri de iluminat si decoratiuni romantice. 

Decopera toate aceste produse in magazinul online www.4interior.ro 

lenjerii de pat, decoratiuni, produse pentru casa, corpuri iluminat, magazin online, 4interior.ro, accesorii, rame foto, pernute, paris, Valentine's day

2 comentarii:

Anonim spunea...

mai aveti lenjeria de pat de pe poza?

Anonim spunea...

mai aveti lenjeria de pat de pe poza?