Interiorul nostru este reprezentat de suflet, interiorul casei este reprezentat de stilul si designul locuintei. Casa este locul unde ne desfasuram principalele activitati. Pentru unii din noi, casa este doar un spatiu util unde dormim, mancam, ne spalam, ne imbracam sau ne crestem copiii, dar in esenta casa este imaginea noastra, este interiorul nostru adus in exterior. De aceea, trebuie sa incercam sa ne facem locuinta cat mai primitoare, cat mai originala, mai frumoasa, mai confortabila si mai functionala. Ca sa ne simtim bine in casa noastra trebuie ca ea sa ne reprezinte. Sa fie vesela, sa fie eleganta, sa creeze invidii, sa fie nonconformista... De aceea 4interior nu se refera doar la interiorul locuintei, ci la interiorul nostru, care are nevoie de toata atentia.

Diana, 4 interior

marți, 31 ianuarie 2012

IKEA - la tine acasa


Vrei produse de la IKEA si nu esti din Bucuresti?

Un drum pana in magazinul IKEA este mult prea costisitor si poate mult prea lung? Ne-am gandit la tine si te vom ajuta! Vom cumpara produsele in locul tau!

Serviciul IKEA - la tine acasa iti livreaza decoratiunile, accesoriile si produsele pentru casa, in orice colt de tara te-ai afla.

Cum procedezi?

Este foarte simplu: Intri pe site-ul IKEA , alegi produsele pe care le doresti, creezi lista ta de preferinte si o trimiti pe adresa comenzi@4interior.ro

In mesaj te rugam sa specifici datele de contact: numele, numarul de telefon si adresa de livrare. (Continuare articol)


Un comentariu:

Liliana Chiaburu spunea...

nu functioneaza link-ul. ma intereseaza conditiile in care functioneaza acest serviciu.