Interiorul nostru este reprezentat de suflet, interiorul casei este reprezentat de stilul si designul locuintei. Casa este locul unde ne desfasuram principalele activitati. Pentru unii din noi, casa este doar un spatiu util unde dormim, mancam, ne spalam, ne imbracam sau ne crestem copiii, dar in esenta casa este imaginea noastra, este interiorul nostru adus in exterior. De aceea, trebuie sa incercam sa ne facem locuinta cat mai primitoare, cat mai originala, mai frumoasa, mai confortabila si mai functionala. Ca sa ne simtim bine in casa noastra trebuie ca ea sa ne reprezinte. Sa fie vesela, sa fie eleganta, sa creeze invidii, sa fie nonconformista... De aceea 4interior nu se refera doar la interiorul locuintei, ci la interiorul nostru, care are nevoie de toata atentia.

Diana, 4 interior

sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Pasiunea pentru frumos

Fiecare om isi descopera mai devreme sau mai tarziu pasiunea pentru frumos. Acel frumos care apare in zeci de moduri diferite. Putem vorbi despre arta, care pune in centru ideea de frumos atat in muzica, pictura, teatru sau literatura sau putem vorbi despre un suflet frumos, un chip frumos, un gest frumos, o munca frumoasa, sau o casa frumoasa...
Viata in general are nevoie de frumos pentru ca altfel ne-am simti tot timpul ca si cum am trai intr-o pestera intunecata, sau ca si cum toate zilele ar fi de toamna mohorata.

Pentru ca eu percep frumosul atat cu sufletul cat si cu simturile, am pornit in drumul catre gasirea frumosului in locuinte. Si pentru ca eu consider ca interiorul nostru este reprezentat de suflet iar interiorul casei este reprezentat de stilul si designul locuintei am descoperit o alta pasiune a mea, aceea de a incerca sa prezint ideile mele in site-ul denumit 4interior.ro.

Niciun comentariu: