Interiorul nostru este reprezentat de suflet, interiorul casei este reprezentat de stilul si designul locuintei. Casa este locul unde ne desfasuram principalele activitati. Pentru unii din noi, casa este doar un spatiu util unde dormim, mancam, ne spalam, ne imbracam sau ne crestem copiii, dar in esenta casa este imaginea noastra, este interiorul nostru adus in exterior. De aceea, trebuie sa incercam sa ne facem locuinta cat mai primitoare, cat mai originala, mai frumoasa, mai confortabila si mai functionala. Ca sa ne simtim bine in casa noastra trebuie ca ea sa ne reprezinte. Sa fie vesela, sa fie eleganta, sa creeze invidii, sa fie nonconformista... De aceea 4interior nu se refera doar la interiorul locuintei, ci la interiorul nostru, care are nevoie de toata atentia.

Diana, 4 interior

miercuri, 1 februarie 2012

8 idei de amenajare pentru camera adolescentei tale


Camera moderna pentru adolescenteEşti în căutare de idei pentru amenajarea camerei elegantei şi pretenţioasei tale fetiţe ajunse la adolescenţă? Vom încerca în acest articol să-ţi dăm o mână de ajutor.

Pentru astăzi, am adunat un set de  şapte fotografii care prezintă camere pentru fete tinere care s-ar putea să te inspire. Am încercat să facem o selecţie variată: de la interioare mai sobre, la interioare vesele, în care predomină culorile foarte feminine, precum rozul, atât de îndrăgit de tinerele noastre. 

Amenajare camera adolescenta
Camera fiicei tale ar trebui să aibe o latură practică, cu o zonă de lucru alcătuită dintr-un birou cochet şi rafturi mici pentru cărţi, caiete şi altele trebuincioase la şcoală, dar şi o zonă dedicată timpului liber, cu loc pentru CD-uri şi sisteme audio. 

Culorile sunt calde, fresh, inspirând tinereţe şi sensibilitate, iar accentele vin din partea detaliilor – cutiuţe drăguţe de depozitare, special create pentru fete, în care acestea îşi pot ascunde fardurile, clamele de păr, bileţelele sau pozele favorite, jurnale şi carneţele în culori vii, vaze elegante sau perne de decor în culori contrastante.

Niciun comentariu: